Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baby vriest dood nadat harteloze moeder hem 5 uur lang in de kou heeft gelaten

Gedurende de zomer hoorden we te veel hartverscheurende verhalen over kinderen die waren overleden nadat ze in hete auto’s waren achtergelaten.

Nu is er nieuws over een incident waarbij een moeder haar kind in de kou buiten liet en hem vergat.

Volgens lokale media is een 7 maanden oud jongetje doodgevroren nadat hij op het balkon van een appartement in de Khabarovsk-regio in Rusland was gezet.

Er is een onderzoek gestart.

De moeder had haar babyjongen buiten op het balkon van een appartement in de stad Nikolaevsk-on-Amur gezet, zodat hij in de frisse lucht kon slapen.

Volgens Russische media was de jongen vijf uur buiten in zijn kinderwagen bij temperaturen van -4 graden.

De jongen stierf aan onderkoeling, volgens het artikel, dat optreedt wanneer de kerntemperatuur van het lichaam daalt na blootstelling aan de kou.

Russische gezondheidsautoriteiten waarschuwden voor het verlaten van kinderen buiten het toezicht na het tragische incident, zoals gemeld door Fox News.

“Weet altijd waar en met wie [uw kind] is,” zei het ministerie in een Instagram-bericht, en voegde eraan toe: “Kijk niet weg als een ander kind in gevaar is – in de winter kan een kind dat verdwaald of gewond is op straat zeer snel slachtoffer worden van lage temperaturen. ”

Het idee achter kinderen buiten een dutje doen is dat het blootstellen van kinderen aan frisse lucht kan helpen hoesten en verkoudheid te voorkomen, volgens de BBC.

(Bron: Newsner)