Search
Close this search box.

Baby volgt zingende dokter die voor zieke patiënten optreed. Dan reageert de baby op een onvergetelijke manier.

Dr. Paulo Martins heeft de waardering van veel van zijn patiënten verdiend in het Ribeirao Preto Clinical Hospital in Sao Paulo. Maar een kleine superfan kon niet stoppen hem in het ziekenhuis te volgen omdat ze zo in de ban van hem was.

De zeventien maanden oude Sophia Romao Bueno vecht al heel lang tegen een stoornis van het immuunsysteem. Deze zeldzame kinderziekte betekent dat Sophia behoorlijk wat tijd doorbrengt in het ziekenhuis en dat de agressieve behandeling echt haar tol eist.

Toen Dr. Martins zijn ukelele meenam om patiënten te vermaken en ze proberen op te vrolijken, kreeg de lieve Sophia de wind van zijn muzikale talent. De spanningen van dit aparte instrument en zijn zangstem trokken haar naar hem toe.

Ze zocht zijn stem op en probeerde te vinden wie er achter de prachtige zang zat. Eindelijk, ze vond hem.

Terwijl hij van kamer naar kamer liep om op te treden voor patiënten, volgde Sophia hem, bleef hij in de deuropening staan en luisterde. Tegen de tijd dat hij klaar was, vond dr. Martins Sophia in de gang terwijl ze op hem aan het wachten was.

Zonder een woord te zeggen, realiseerde de dokter zich dat het piepkleine meisje hem een lied wilde laten spelen. Haar lichaamstaal gaf hem aan dat ze hoopte dat hij alleen voor haar zou optreden.

Hij aarzelde echter, omdat hij geen kinderliedjes kende en niet zeker wist wat hij moest doen. Hij raakte in paniek, omdat deze kleine lieverd wanhopig wilde dat hij zong zodat ze kon dansen.

Maar Sophia’s vader Julliano stemde erin toe dat Sophia van volwassen muziek hield, vooral het country genre. Hij stelde Dr. Martins voor om één lied in het bijzonder te spelen en gelukkig wist hij het!

Sophia was verrukt toen de dokter zijn ukelele begon te tokkelen en dit lied alleen voor haar zong. Terwijl ze vastgebonden was aan haar infuuspaal, zwaaide ze heen en weer, danste op het wijsje en stompte haar kleine roze voeten op de maat.

Andere artsen en verpleegkundigen verzamelden zich rond en keken naar deze schattige interactie. Sophia kon niet stoppen met bewegen op het ritme.

Maar toen Dr. Martins klaar was, staarde Sophia hem aan en smeekte hem om te blijven spelen. Dat deed hij. Dit magische moment werd op camera vastgelegd en gedeeld voor ons allemaal om ervan te genieten. Het is miljoenen keren bekeken en het is geen wonder waarom.