Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baby hoort zijn moeder voor de eerste keer. Zelfs zijn ouders hadden die schattige reactie nooit verwacht!

Alex Denman werd geboren met bilateraal moderaat sensorisch gehoorverlies. Dat betekende dat Alex vanaf zijn geboorte en vijf maanden lang zo goed als doof was. Kleine momenten die de meesten onder ons als vanzelfsprekend beschouwen, zoals het getsjirp van een vogeltje of het ruisen van de wind, waren dingen die Alex nog nooit ervaren had. Toen het moment was aangebroken om het nieuwe gehoorapparaat van Alex in te schakelen, konden de ouders hun geluk niet op. Ze wisten dat de vreemde geluiden in het begin een beetje overweldigend zouden zijn, maar ze wisten ook dat dit het echte begin zou zijn van het leven van hun zoon. Mama en papa hadden geen idee dat hun zoon zo’n sterke reactie zou hebben op het voor de eerste keer horen van een bijzonder geluid.

Van zodra de technicus het apparaat inschakelde, verscheen er een hartverwarmende grijns op het gezicht van de jongen. Ze zorgden ervoor dat het volume in het begin laag bleef om hem niet te doen schrikken. Maar toen de moeder van Alex, Jen, tegen hem begon te praten, verlichtte zijn glimlach de hele kamer. Het voor het eerst horen van de stem van zijn ouders was gewoon te spannend voor dit kleintje!

Jen deelde de beelden later op het internet en duizenden mensen vielen in zwijm bij het zien van de reactie. Hoewel ze de vriendelijkheid van de mensen erg waardeerde, was Jen erg geschokt over de aandacht. “Het was alleen bedoeld voor familie en vrienden. En vanaf dat moment werd het gewoon gek”, vertelde ze.