Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baby geboren zonder ogen vindt zijn geluk bij nieuw gezin op tijd voor Kerstmis

Een glimlachende weesbaby geboren zonder ogen vond een nieuw thuis voor Kerstmis na het ontvangen van aanbiedingen van over de hele wereld.

Volgens Russische medici is de kleine baby Alexander K – bekend als Sasha – een van de slechts drie geregistreerde baby’s die zonder ogen zijn geboren.

De Siberian Times documenteerde de zoektocht van de acht maanden oude baby naar een nieuw thuis eerder dit jaar. Nu, volgens rapporten, heeft hij er eindelijk een gevonden.

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Sasha, die verder volkomen gezond is, talloze aanbiedingen ontving van mensen die hem wilden adopteren.

Een functionaris voor kinderopvang in Tomsk legde uit: ‘De kleine Sasha werd opgevangen door een Russisch gezin uit een andere stad. Ze zijn bezig de adoptiedocumenten gereed te maken.

“Het gebeurde de afgelopen maand. Zodra de documenten klaar zijn, is de goedkeuring van Sasha officieel voltooid. Maar zelfs in dit stadium kunnen we geen verdere details over het gezin onthullen. We zijn natuurlijk heel blij voor baby Sasha en wensen hem en zijn ouders het allerbeste. ‘

Er wordt gezegd dat de moeder van Sasha laat in de zwangerschap hoorde van de zeldzame toestand van haar baby. Ze besloot dat ze gezien haar omstandigheden niet in staat zou zijn om voldoende voor huis te zorgen, in plaats daarvan hem naar een weeshuis te brengen.

Sasha is uitgerust met kleine oogbollen om ervoor te zorgen dat zijn gezicht normaal groeit, maar met uitzondering van baanbrekende technologie is het onwaarschijnlijk dat hij ooit zal zien.

We zijn gewoon blij dat Sasha een liefdevolle familie en een thuis heeft om hem alles te geven wat hij nodig heeft.