Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baby doet heel stout tegen de buldog van het gezin, maar kijk nu naar de onverwachte reactie. Het is absoluut geweldig!

Honden en peuters, het is en blijft een geweldige combinatie als je ’t mij vraagt!

Kleine kinderen en honden hebben zelden dezelfde kijk op het leven als volwassenen. Dat maakt hen dan ook geweldige vrienden.

Deze video is daar een bewijs van!

Jonge kinderen en huisdieren groeien vaak samen op en worden beste vriendjes. Deze video is een geweldig voorbeeld van zo’n vriendschap.

Het begon toen een peuter aan het strompelen was naar de buldog van zijn ouders, en begon te “babbelen” met de hond. Nou ja, babbelen, er was een of andere discussie, zeg maar. De buldog had echter niet dezelfde mate van enthousiasme als de peuter.

Hij zit meestal gewoon in de sofa, aan het relaxen. Je krijgt bijna het gevoel dat de hond hier gewoon aan is en de baby zijn gangetje laat gaan.

Als een advocaat
Maar ik denk niet dat de baby zo dicht bij de hond zou komen, en ik denk ook niet dat de buldog zo stil zou gebleven zijn, als de twee geen beste vrienden waren.

Ik kan mijn lach nauwelijks inhouden wanneer de peuter dolenthousiast wordt. Het is precies alsof er een advocaat in de rechtbank staat! En de lieve viervoeter, die verrassend kalm blijft, laat de baby gewoon zijn gangetje gaan.

De video werd natuurlijk razend populair op internet en werd miljoenen keer bekeken!