Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baby bedekt met blaren na waterpokken infectie – nu waarschuwt moeder alle ouders

Er zijn maar weinig dingen die erger zijn voor een ouder dan dat je ziet dat je kind ernstig ziek wordt.

Als moeder of vader is het enige wat je wilt, om je kinderen gelukkig en gezond te laten opgroeien. Dat ze dan ziek zijn, en er niets aan te kunnen doen, is ondraaglijk.

Moeder van twee, Kayley Burke, uit Queensland, Australië, sprak onlangs over iets dat haar overkwam. Het was zowel vreselijk als, helaas, vermijdbaar.

Waarschuwing * Schokkende afbeeldingen hieronder.

Waterpokken
Haar zoon Elia, elf jaar oud, werd al snel ziek met waterpokken.

Hij was niet oud genoeg om te zijn ingeënt tegen de ziekte, en omdat ouders hun geïnfecteerde kinderen niet thuis hielden toen ze ziek werden, liep arme Elia de ziekte op en werd hij extreem ziek.

Kayley zelf en haar andere kind, Kaliah, hebben het allebei ook opgevangen. Kalia was echter onlangs ingeënt en daarom was de uitbraak niet half zo slecht als bij Elia. Toch leed Kalia ook, met extreme pijn, volgens news.co.au.

Kayley schrijft op Facebook
“Vaccineer je kinderen,” begon Kayley’s Facebook post.

“De onderstaande afbeeldingen laten je precies zien waarom.

“Onze arme babyjongen die te jong is om te worden geïmmuniseerd heeft de waterpokken gevangen. Het is bijna een week geleden dat hij het kreeg. ‘

De bezorgde moeder vertelde Sunshine Coast Daily: “Het is vreselijk, ik kan niets ergers bedenken (dan hem dit doorzien).

“Ik ben erg geïrriteerd dat hij ziek is. Ik ben een groot voorstander van vaccinaties en ik weet zeker dat als hij oud genoeg zou zijn om de injectie te krijgen, hij niet zo ziek zou zijn. ”

Haar Facebook-bericht vervolgt: “Kalia en ikzelf hebben ook de waterpokken.”

“Gelukkig, sinds Kaliah niet lang is geïmmuniseerd, heeft ze een paar vlekken en blaren, maar ze is goed in orde.”

Kayley smeekte mensen om “geen idioot” te zijn en een vaccinatie te negeren die alles zou kunnen vereenvoudigen.

“Denk aan het risico dat je andere hulpeloze kinderen oplegt die te jong zijn of die eigenlijk niet kunnen worden gevaccineerd,” zei ze.

Natuurlijk blijven er mensen die aarzelen om vaccins toe te dienen aan hun kinderen, waardoor ze een reëel risico lopen wanneer de baby een openbare ruimte betreedt. Het wordt aanbevolen dat elke ouder de juiste vaccinatieprocedures volgt om zijn kind te beschermen tegen incidenten zoals Kayley en Elijah.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat naast mogelijk ernstige gevolgen voor de eigen kinderen, het ook nadelig kan zijn voor de kinderen van anderen.

Denk je dat alle kinderen gevaccineerd zouden moeten worden?

Deel dit artikel met je vrienden, zodat meer mensen bewust worden gemaakt van het risico op ernstige ziekten die samenhangen met het niet goed beschermen van je kind. Als alternatief, als je antivaccinatie hebt, deel dan je opmerkingen.
[fblike]