Search
Close this search box.

Baasje probeert deze kat in de maling te nemen, maar nu is haar reactie 42 miljoen bekeken.

Er is geen twijfel mogelijk dat katten buitengewone dieren zijn. In tegenstelling tot honden hebben ze de reputatie zeer onafhankelijk te zijn. Iets wat ze niet willen doen, zullen ze ook niet zo snel gaan doen. Het is echter ook deze onafhankelijkheid van katten waardoor sommige mensen katten verkiezen boven honden.

Of je nou kattenliefhebber bent of juist fan bent van honden: één ding is zeker. Katten en honden zijn een onuitputbare bron van plezier en gezelschap.

We daar een uitstekend voorbeeld van in de onderstaande video. In de video is het baasje aan het proberen zijn kat voor de gek te houden. De reactie van de kat die volgde laat nu vele mensen l over de hele wereld lachen.

Dit was het plan van het baasje: wanneer hij de kamer in zou lopen maakt hij een sprongetje om vervolgens te kijken hoe zijn kat zou reageren

Zou de viervoetige vriend in de val lopen en het voorbeeld van zijn meester volgen? De kat begint met het zorgvuldig onderzoeken van zijn omgeving om te bepalen wat er gebeurt. Dan kiest hij ervoor om over hetzelfde “obstakel” te springen als zijn baasje. Gewoon “voor het geval dat”.

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, is de video meer dan 42 miljoen keer bekeken op Facebook, wat we kunnen begrijpen!

Bekijk zelf de grappige reactie van de kat in onderstaande video, en vergeet niet om het met je vrienden te delen op Facebook als je er om moest lachen!