Search
Close this search box.

Baasje plaagt zijn hond – de reactie van de hond is al meer dan 200 miljoen keer bekeken!

Hoe zou de wereld zijn als dieren konden spreken. Nou, wij zijn er van overtuigd dat het een hysterische maar hilarische boel zou zijn. De onderstaande video is daar een goed voorbeeld van.

In de video zien we een baasje van een hond enthousiast vertellen over het lekkere eten dat hij heeft klaargemaakt voor zichzelf en de kat, maar de hond mag er niet van mee smikkelen. De man heeft spek, kip en steak gemaakt: allemaal eten wat de hond ook zeer zeker lacht.

De expressie van de hond is erg grappig om te zien. Als je een slechte dag hebt gehad, dan zal deze video je zeker weten opvrolijken. Naast geweldige gezichtsuitdrukkingen van de hond heeft het baasje een stemmetje ingesproken voor de hond. Het stemmetje komt bijna perfect overheen met de beweging van de hond zijn snuit.

De hond kan het niet geloven dat hij niet mag meegenieten met het lekkere eten. De video is al meer dan 192 miljoen keer gezien en dat snappen wij heel goed.

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!