Search
Close this search box.

Baasje komt naar huis met gloednieuwe puppy – de reactie van de oudere hond laat harten smelten

Ik zal nooit het geweldige gevoel vergeten dat ik had toen ik onze eerste hond zag. Het was een klein zwart balletje van bont met mooie ogen en een natte neus.

Langzaam liep ze naar me toe en ging op de grond zitten; het was liefde op het eerste gezicht.

Dit verhaal gaat over een soortgelijke reactie, alleen deze keer met een Golden Retriever-hond genaamd Lulu. Ze is altijd dol geweest op spelen met haar hondenspeelgoed, eten en slapen. Maar toen ze ouder werd, vond haar familie dat ze een speelkameraadje nodig had, dus besloten ze dat een nieuwe puppy een welkome toevoeging zou zijn.

Na een tijdje gingen ze op zoek naar een nieuwe vriend voor Lulu. Toen ze de perfecte speelkameraad hadden gevonden, liep het baasje van Lulu door de deur met een bruine papieren zak. Lulu’s staart begon meteen te kwispelen.

In de video zie je Lulu eerst de tas spotten en vervolgens het hoofd van de puppy naar buiten te turen. Enkele seconden later is ze overmand door opwinding.

Ze begint cirkels te maken in haar opwinding en rolt zelfs op haar rug; zo blij dat ze niet weet wat ze moet doen. Haar baasje moet haar kalmeren om de arme puppy niet bang te maken. Het is pure vreugde die deze hond ervaart, en het is geweldig dat deze prachtige scène is opgenomen.

Pure blijdschap
Lulu is een zeer gehoorzame hond en zit geduldig te wachten om haar nieuwe vriend uit de tas te halen. Je kunt zien dat ze barst van opwinding.

De nieuwe toevoeging is duidelijk een beetje nerveus bij deze grote bundel als Lulu probeert zo voorzichtig te zijn en haar niet te pletten

Na wat snuffelen begrijpt ook de puppy dat hij zijn toekomstige beste vriend ontmoet!

Bekijk het moment waarop deze twee schattige dieren elkaar voor het eerst ontmoeten in de onderstaande video.

https://www.facebook.com/Pretty52Official/videos/2875607165814702/

Deel het artikel met je vrienden zodat ze ook de reactie van Lulu kunnen zien!
[fblike]