Search
Close this search box.

Baas boos om kapotte ruit nadat hond uit snikhete auto is gered door voorbijgangers

De baasjes van de hond werden boos vanwege de ingeslagen ruiten
Je zou denken dat elke hondeneigenaar dondersgoed weet dat je een hond niet in een auto moet laten met snikheet weer. Helaas blijkt het tegenovergesteld het geval. Voorbijgangers redden op een parkeerplaats in Frenshem een hond uit een snikhete auto. Echter waren de baasjes van de hond de redders niet dankbaar.

Het beestje had het moeilijk in de bloedhete auto.

Ruit inslaan
In het Britse plaatsje Frenshem zagen voorbijgangers een hond puffen in een auto. De temperatuur was momenteel opgenomen tot 35 graden en het raampje van de auto stond slechts op een kiertje. De voorbijgangers probeerde het beestje eerst wat verkoeling te bieden met water en op de baasjes te wachten. De hond had het erg zwaar. Hij gaf over en vertoonde volgens een vrouw die het incident filmde tekenen van oververhitting. Na een uur was er echter nog geen spoor te bekennen van de eigenaren, dus de voorbijgangers sloegen het raam in met een hamer.

Baasjes terug
Na zo’n drie uur kwamen de eigenaren van de hond rustig teruggelopen naar de auto. Ze leken zich totaal niet te bekommeren om hun hond. “Het is oké”, zei de man wanneer een van de redders vraagt of hij wel weet hoe warm het is. Later raakt de man echter overduidelijk geïrriteerd en wordt hij boos op de redders omdat ze hem confronteren met het feit dat zijn hond in een veel te hete auto zat. Ook lijkt hij totaal niet blij te zijn met de ingeslagen ruit.
[fblike]