Search
Close this search box.

Automobilisten geven snelweg blokkeerders een soep met laxeermiddel en het effect was onmiddellijk.

Enkele automobilisten waren de wegblokkades van de zogenaamde “gele hesjes” in Frankrijk beu. Demonstranten voeren nu al enkele dagen actie tegen de hoge brandstofprijzen en dat zorgt voor heel wat hinder. De groep personen deed zich voor als “sympathisanten” en zou de van de kou verkleumde presteerders warme soep met laxeermiddel aangeboden hebben.

De feiten vonden volgens de politie plaats in de buurt van Kingersheim, in de omgeving van Mulhouse. Enkele automobilisten boden de “gele hesjes” warme soep aan, iets wat erg welkom was tijdens deze koude periode.

De demonstranten beseften echter niet dat ze met open ogen in de val gelokt werden. De soep was namelijk vergiftigd met laxeermiddel. De Franse media rapporteert dat het effect zich letterlijk onmiddellijk liet voelen. Verscheidene snelwegblokkeerders werden gedwongen om hun post te verlaten om een hoognodige sanitaire stop in te lassen.

De sabotagepoging was echter van korte duur, want enige tijd later keerden de “gele hesjes” massaal terug.

Het is niet geweten wie er achter deze tegenactie schuilging en er werd voorlopig nog geen klacht ingediend.

HIERONDER KAN JE ENKELE BEELDEN VAN DE ACTIE IN KINGERSHEIM BEKIJKEN. WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

https://www.instagram.com/p/BqXmXiYhPFM/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading