Zoek
Sluit dit zoekvak.

Arme hond zat 10 jaar vast aan een ketting, maar na 10 jaar werd ze eindelijk gered!

Iedereen weet dat er helaas veel dierenleed op aarde is. Dieren worden voor foute doeleinden gebruikt en leven in hachelijke omstandigheden. Gelukkig zijn er ook nog mensen die zich elke dag weer inzetten om hier een einde aan te brengen.

Toen een groep dierenliefhebbers erachter kwam dat een dierenbeul een hond al voor een onzettend lange tijd vastgeketend had gehouden, confronteerde ze hem. Het kon de man echter niks schelen, schrijft Little Things.
De hond had helemaal niks: geen dekentje, geen speeltje en al helemaal geen liefde of aandacht. Vaak had de hond niet eens genoeg eten en drinken. De buren vonden het op een gegeven moment echt genoeg.

Ze namen contact op met plaatselijke autoriteiten om een einde te brengen aan de situatie. Hun roep om hulp werd echter niet beantwoord, velen telefoontjes later en er was nog geen verandering in de zaak. De authoriteiten deden niks en als de buren eigen rechter zouden gaan spelen, waren ze zelf illegaal bezig. Op de manier verstreken er jaren zonder dat de situatie voor de hond verbeterde.
Toch overwogen ze om zelf in te breken in de tuin en de arme hond, genaamd Judas, gewoon mee te nemen. Dit zou echter een misdaad blijven, ondanks dat het wel rechtvaardig zou zijn. Gelukkig hoorde opn een gegeve moment de organisatie ‘Animal Advocates‘ over het verhaal van de arme hond.
De organisatie besloot meteen om in actie te komen. Zij slaagden er wel in om de hond te redden. De hond was er slecht aan toe, maar ze was eindelijk in veilige handen. De hond genoot vollop van alle liefde en aandacht die ze eindelijk kreeg.
De hond kreeg een warm bad, een grondige medische inspectie en vond uiteindelijk een nieuw thuis, waar ze alle liefde kreeg die ze heel haar leven nog niet had gekregen. Achttien liefdevolle maanden lange leefde de hond nog.

In de onderstaande video kan je meer te weten komen over het verhaal van de hond. Gelukkig is de hond uiteindelijk gered en heeft ze haar laatste maanden in een liefdevol gezin kunnen spenderen.