Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anouk antwoord eerlijk: “Met hoeveel mannen ben je naar bed geweest?”

Anouk is moeder van zes kinderen. Nadat ze tot 1998 korte tijd getrouwd was met haar toenmalige manager Edwin Jansen en een relatie had met Satindra Kalpoe (drummer in haar band), kreeg ze een relatie met Remon Stotijn (The Anonymous Mis), frontman van de rapformatie Postmen. Op 16 maart 2004 trouwden ze. Uit deze relatie werden drie kinderen geboren: twee zoons en een dochter.

Op 5 mei 2008 werd bekendgemaakt dat het stel ging scheiden. Vanaf maart 2009 had ze een relatie met de zes jaar jongere rapper Unorthadox (pseudoniem van Robert Coenen). Ze hadden tien jaar tevoren al een korte relatie maar ze vond destijds het leeftijdsverschil, hij was toen achttien jaar, te groot. Hij is te zien in de destijds opgenomen videoclip van het nummer ‘Michel’ (2000) en in de clip van ‘Three Days In A Row’ (2009). De blondine en Unorthadox kregen samen een zoon. Kort daarna werd de relatie beëindigd.

De mannen van Anouk
Op 27 juni 2014 kreeg ze weer een zoon, ditmaal met basketballer Seraino Dalgliesh. In januari 2016 raakte bekend dat de zangeres voor een zesde keer zwanger was, ditmaal van Dominique Schemmekes, tevens de aanleiding voor haar single Dominique uit 2015.

Om die reden sloeg ze ook het zevende seizoen van The Voice of Holland over als coach. Waylon nam het dat seizoen van haar over. In juni 2016 beviel ze van een dochter. Daarom de mooie en logische vraag “Met hoeveel mannen ben je naar bed geweest?”