Zoek
Sluit dit zoekvak.

Angstige hond herkent zijn baasje niet meer. Dan steekt de moeder haar hand uit en is er een emotionele scène.

Voor velen onder ons zijn onze huisdieren als kinderen. Dus de gedachte dat er eentje vermist raakt, is echt hartverscheurend. Dat is precies hoe een familie zich voelde toen hun hond Maggie spoorloos verdween. De arme puppy was nergens te bespeuren, ondanks het feit dat ze een microchip had. Ze was de volle 19 maanden vermist alvorens ze eindelijk een telefoontje kregen van een asiel met de melding dat iemand haar gevonden had. Met al de tijd die ondertussen verstreken was, was dat inderdaad een mirakel.

En hoe moeilijk het was voor haar familie dat ze Maggie al die tijd hadden moeten missen, is het nog harder om te moeten bedenken wat ze doormaakte. Het enige wat ze wist, was dat haar geliefden er niet meer waren, en haar thuis was niet meer het huis dat ze kende. Gelukkig werd Maggie binnengebracht bij Saginaw County Animal Care and Control waar ze haar familie via haar microchip konden opsporen. Een moeder en haar dochters repten zich meteen naar het asiel om met hun lang verloren lieveling herenigd te worden. Maar omwille van alles wat Maggie meegemaakt had, was ze doodsbang.

Een werknemer bracht haar naar de kamer waar de familie wachtte, maar Maggie liep niet meteen naar haar toe zoals ze gehoopt hadden. Ze verborg zich schuchter achter de vrouw terwijl ze haar voorzichtig aanmoedigden om tevoorschijn te komen. Het leek erop dat de hond hen na 19 maanden niet meer herkende. Maar dan kregen ze Maggie dichterbij mama, die haar hand uitstak zodat ze kon ruiken. Dat is het moment waarop er iets ongelofelijks gebeurde!