Zoek
Sluit dit zoekvak.

Angela de Jong haalt keihard uit naar Nikkie Plessen!

Wanneer er iemand kritiek op je zal hebben in BN’er land dan is dat wel Angela de Jong. Dit keer was Nikkie Plessen aan de beurt. Maar wat ons betreft volledig terecht dit keer. De blondine had zich negatief uitgesproken over alle corona-maatregelen vanuit Mark Rutte.

Ze zegt dat het de economie teveel zou beschadigen. Een modeontwerpster die plots economisch- expert én viroloog is gaat er bij de columnist niet helemaal lekker in. Ze geeft het volgende aan: “Op1 vergaloppeerde zich door Maurice de Hond zo’n groot podium te bieden en dat vind ik kwalijk wat er nu in ieder programma gebeurt. Ik hoorde nu ook Nikkie die dan ook ineens coronadeskundige en economisch expert is, die dan ook weer ervoor pleit dat het allemaal een tandje minder kan.”

Angela de Jong fileert Nikkie Plessen!
Ze vervolgt met: “Dan denk ik: jongens, jullie zijn BN’ers, jullie hebben een groot bereik, mensen kijken tegen jullie op en als je dan zegt dat het allemaal wel een tandje minder kan of het allemaal niet zo’n vaart loopt, dan vind ik het gevaarlijk worden.”

https://www.instagram.com/p/B_ZducTlGip/?utm_source=ig_embed