Zoek
Sluit dit zoekvak.

André Hazes reageert op coronavirus: ‘Ik vind het onzin’

Niet alleen de ‘normale’ mens is in de ban van het coronavirus, maar ook voor BN’ers is het het gesprek van de dag. Ook volkszanger André Hazes geeft zijn ongezouten mening over het virus.

“We worden dus allemaal zo bang gemaakt, voor iets wat eigenlijk gewoon een soort van griepje is”, begint André. Hij is op zijn zachts gezegd niet ongerust, en wil dat ook duidelijk maken: “We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral gewoon een hand blijven geven.” Hij lijkt met de berichtgeving ook klaar te zijn: “Ik vind het een beetje onzin.”

Ook Jeroen van der Boom, Danny de Munk en Gerard Joling reageren op het coronavirus. Zo vertelt Gerard, licht geërgerd: “Het wordt veel te groot gebracht en er wordt veel te veel aan gedaan. De politiek wist natuurlijk al twee maanden geleden dat dit ging gebeuren en dan denk ik: ‘Hoe mineur-achtig zijn ze bezig met allemaal lulverhalen’.” In de video helemaal onder zijn alle reacties van de BN’ers te zien.

Advies tegen coronavirus
Mariska Bauer gaf vorige week nog het perfecte advies tegen het coronavirus. Zo schreef ze bij een post: “Eet tegen het coronavirus elke dag vijf teentjes knoflook. Het helpt geen bal, maar iedereen blijft wel op een veilige afstand.” Haar man Frans Bauer zou voorlopig dus even op afstand moeten blijven, want volgens Mariska is haar advies ideaal: “Prima oplossing lijkt me dit.”

Veel volgers reageren op het advies van Mariska: “Hahahaha ik zou jou Frans maar niet te veel geven. Staat ie straks in een lege zaal te zingen”, “En veel uien eten dan heb je knoflook en scheten” en “Hij is geweldig. Gaat iedereen met een grote boog om me heen”, wordt er onder andere gereageerd. Overigens lijkt het advies bij Frans voor nog een andere, fijne bijwerking te zorgen: “En jij geen last van Frans’ vrouwelijke fans, niemand zoent hem”, schrijft een fan onder de post.