Zoek
Sluit dit zoekvak.

Als je vriendin: scheetjes laat in jouw aanwezigheid is dat een goed teken, lees hier waarom!

Winden laten, is het nieuwe sexy. Dat klinkt raar, maar volgens experts is dat wel degelijk het geval. Winderigheid is een beschamend fenomeen, maar iedereen doet het. Nochtans hebben de meeste mensen in het begin van hun relatie de neiging om hun winden op te houden. Maar volgens experts is dit geen goede houding. Winden laten zou zelfs goed zijn voor je relatie, dus houd je vooral niet in!

Een van die experts is een gezinstherapeute genaamd Leah DeCesare uit Rhode Island. Zij bestudeerde het onderwerp en zag een duidelijk verband tussen winden laten en een lange en gelukkige relatie.

Winden laten is volgens haar even natuurlijk als eten, lachen en huilen. Ze pleit ervoor dat vrouwen van tijd tot tijd een windje laten vliegen bij hun partner en dat om heel uiteenlopende redenen …

Als vrouwen een windje laten in het bijzijn van hun partner wijst dat op een gevoel van exclusiviteit. Het wil als het ware zeggen “Jij bent de liefde van mijn leven.”

Een wind creëert ook een beetje hilariteit en humor in een relatie. Het neemt letterlijk de spanning even weg. Het is een soort van geheime communicatie tussen partners die alleen zijzelf begrijpen.

Als je je al moet schamen voor je winden? Wat heb je dan nog meer te verbergen? Winden laten bij je partner duidt op eerlijkheid in een relatie.

Vergelijk het een beetje met het moment waarop je partner bezweet thuiskomt van de gym. Ook sexy, toch? Er is niets intiemer dan het delen van een wind. Het is eigenlijk ook een beetje als voor het eerst samen een douche nemen..
[fblike]