Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alleenstaande vader neemt dochter mee voor speciaal etentje, dan slaat een briefje van onbekenden hen met verstomming

Niemand zou moeten twijfelen aan het feit dat een alleenstaande ouder zijn, een van de zwaarste jobs is die er bestaan.

Het komt natuurlijk met vele hoogtes en laagtes en je krijgt soms prachtige verrassingen, maar voor velen kan het ook een geïsoleerd leven zijn. Waardoor het harde werk en de opofferingen die je maakt, vaak onopgemerkt blijven.

Een alleenstaande vader had een prachtig idee toen hij met zijn 6-jarige dochtertje wilde gaan eten op Valentijn. De vader, die de nickname ‘Takopoke’ heeft op internet, wilde zijn quality-time doorbrengen met zijn dochter maar hij had helemaal geen idee van de reactie van twee onbekenden naast hen.

Het duo lachte, vertellend over hun dag, vierden hun liefdevolle thuis en hoeveel hun band met elkaar betekende.

Maar, naarmate de vader-dochter date vorderde, waren er twee mensen die hen van dichtbij zagen en hoorden. Een koppel die aan de tafel naast hen zat, zag hun date met elkaar van dichtbij. En dus besloten ze om een briefje na te laten.

Op hun briefje stond:

“Hoi! Sorry om je te bespioneren,
maar mijn echtgenoot en ik zagen je met je kleine date en vonden dat je een geweldige papa bent.

Van twee volwassenen die zonder vader hebben opgegroeid is het zo belangrijk om een mannelijk rolmodel te hebben als kind.

Doe zo voort! Wij betalen je rekening!

De vader was zo overweldigd door het lieve briefje, dat hij moest huilen. Dit koppel had besloten om hun eigen romantisch etentje even te pauzeren, en tijd te nemen om deze lieve vader in de bloemetjes te zetten door te betalen voor hun etentje. Een man die ze namelijk niet kennen.

Maar helaas stonden er geen namen op het briefje, zodat hij hen niet persoonlijk kon bedanken. Hoewel hij hen niet persoonlijk kon bedanken, was de vader wel diep ontroerd door deze ongelofelijke gulheid.

Hij plaatste een foto van het originele briefje online (zie hieronder, in het Engels) en schreef dit:

“Als alleenstaande vader, nam ik mijn zesjarig dochtertje mee op Valentijnsdate om iets te gaan eten, toen dit gebeurde. Ik liegt niet, ik zat te snikken aan tafel. Dus, dankjewel aan deze onbekenden! Dankjewel.”

We merken vaak dat er goeie dingen gebeuren in de wereld, maar doen weinig om het te erkennen. Dit koppel deed extra veel moeite en zorgde ervoor dat iemand zich speciaal kon voelen.

We hebben allen enkele bemoedigende woorden nodig om op het rechte pad te blijven. Deel aub als je akkoord bent!
[fblike]