Search
Close this search box.

Afgrijselijke foto’s van “monsterlijke kooi” waar een 19 maanden oude baby vastgebonden werd en overleed.

Een vrouw en haar ex-partner werden veroordeeld tot 10 jaar gevangenis omdat ze hun peuter lieten sterven nadat ze met haar gezicht naar omlaag werd vastgebonden in een “kooi bed.” Lauren Coyle en Reece Hitchcott, beiden 20, werden schuldig bevonden aan de dood van de 19 maanden oude Ellie-May Minshull Coyle, maar werden vrijgesproken voor doodslag.

De peuter werd op 23 maart 2017 dood aangetroffen in het appartement van het stel in Preston (Verenigd Koninkrijk) in een wieg die was omgevormd tot een kooi.

Een autopsie bracht aan het licht dat de peuter gestorven was omdat ze werd vastgebonden met haar gezicht naar omlaag. Rechter Justice Dove zei: “Het bed dat jullie maakten en gebruikten, nacht na nacht, was letterlijk een dodenval.”

“Alle positieve energie en vreugde die ze deze wereld bracht werd op 23 maart in de kiem gesmoord en dat gebeurde door jullie beiden.”

Het koppel had moeilijkheden om het kind te doen slapen, maar ze kregen goed advies van grootouders en medische professionals. Maar ondanks die goede raadgevingen vormde het koppel het wiegje om tot een “kooi”, met lakens langs de kanten om te vermijden dat de peuter naar buiten kon kijken.

Elly-May werd met haar gezicht naar beneden aangetroffen en ze had blauwe plekken op haar polsen en enkels, wat suggereert dat ze werd vastgebonden.

De rechter zei dat het koppel zich welbewust was van de “overduidelijke risico’s”, maar dat ze het toch deden uit “egoïstische overwegingen.”

Het koppel ontkende dat ze hun baby in bed hadden vastgebonden, maar werden toch veroordeeld wegens kindermishandeling omdat ze hun kind “gekooid” en in bed vastgebonden hadden.

Ondertussen werd er ook een huiveringwekkende video naar buiten gebracht waarin te zien is hoe het kleintje wordt uitgelaten met een “leiband” en een “harnas.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ VINDT DAT DEZE TRAGEDIE VERMEDEN HAD KUNNEN WORDEN.