Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adele spreekt openlijk over haar lichamelijke transformatie toen ze met vriend ‘Harry Styles’ op vakantie was

Grammy-winnende zangeres Adele heeft details over haar gewichtsverlies gedeeld met een fan terwijl ze op vakantie was in het Caribisch gebied.

Adele werd gezien met Harry Styles in Anguilla, pronkend met haar ongelooflijke gewichtsverlies.

Lexi Larson, 19, uit Massachusetts, herkende Adele niet eerst vanwege haar enorme gewichtsverlies, maar toen zij en enkele vrienden Blanchards Restaurant en Beach Shack binnengingen, waren ze geschokt toen ze Harry Styles aan een tafel opmerkten.

Ze zei tegen het nieuws: ‘Een paar minuten later kwam Adele langs en ging naast mijn vriend en ik zitten en zei:’ Wat kan ik voor jullie doen meisjes? ‘

“We waren zo opgewonden. We spraken een tijdje met haar, en toen liet ze Harry Styles langskomen en ook bij ons zitten. We namen een foto met Harry en we hebben 15 minuten met ze gepraat.”

Larson studeert psychologie aan de Elon University en zei dat het paar hen vroeg naar de universiteit en wat de twee vrienden daarna wilden doen.

Lexi vervolgde: “Ze stelden ons meer vragen. Het was echt een positieve ervaring. Het was echt gaaf.

“Ze zei dat ze ongeveer 100 pond verloren, en dat het zo’n gekke positieve ervaring was. Ze leek zo gelukkig, en ze zag er geweldig uit. Ze leek echt zelfverzekerd.”

Maar toen het paar om een ​​foto met de ster vroeg, weigerde ze toen ze daar was met haar zevenjarige zoon Angelo.

Larson zei: “Ze zei nee omdat ze op dit moment niet veel paparazzi wilde of foto’s wilde als haar kind erbij was.”

Het paar, dat ook op het eiland werd gezien met James Corden, maakte de dag van de ober door hem een enorme fooi te geven.

https://www.instagram.com/p/B67aE6cl790/?utm_source=ig_embed

Na hun maaltijd op de Caribische vismarkt kwam hun maaltijd van $472 met een indrukwekkende fooi van $2020.

De ober deelde het vervolgens op Instagram. De sterren hebben zelf geen foto’s gedeeld, maar sociale media zijn overspoeld met fanfoto’s van de vakantie.
(Bron: LADbible)