Zoek
Sluit dit zoekvak.

Actrice Britt Scholte laat helemaal niets aan de verbeelding over

Vanaf 14 november 2016 tot en met het najaar van 2019 was Britt Scholte te zien als Kimberly Sanders in de RTL 4-soaps Goede tijden, slechte tijden. Dat is nu helaas afgelopen. Naast acteren presenteert ze, samen met Niek Roozen het Zapp-programma Britt & Niek on topic, waarin ze vragen van brugklassers beantwoorden.

Dit is als een soort aansluiting op Brugklas, waarin de jongedame en Roozen beide een hoofdrol vertolken. Op de zelfde zender, is Scholte als vaste kandidaat te zien in het kinderprogramma Superbrein. Ze heeft daarnaast ook nog een eigen YouTube-pagina waarop ze vlogs post van opnamedagen van series waar ze in speelt. Ook heeft ze een eigen YouTube-serie, #BrittTalk. In 2018 vormde ze met Urvin Monte een dansduo in het RTL 4-programma Dance Dance Dance. Maar nu ze uit GTST is, waar moeten we dan terecht?

Britt Scholte weet wel van wanten
Nu ze uit de serie GTST geknikkerd is willen we natuurlijk weten waar we een glimp van haar kunnen opvangen. Nou, social media is een hele goede plek om de jongedame goed te kunnen bewonderen. Er staan namelijk héle fijne kiekjes online:

https://www.instagram.com/p/B3HrkNWiEaN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B3UaIfAi3Fo/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0i5IjFBDzk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/brittscholte/?utm_source=ig_embed