94-jarige veteraan kapot van verdriet nadat de foto’s van zijn overleden vrouw gestolen worden.

Een Wereldoorlog II veteraan is kapot van verdriet nadat dieven aan de haal gingen met een tas vol foto’s van zijn overleden vrouw.

Stanley Taylor uit Hampshire in het Verenigd Koninkrijk droeg foto’s van zijn vrouw Barbara, die overleed in 2012, die zo ver teruggaan als tot de oorlog. Maar nu blijft de 94-jarige man achter zonder zijn waardevolle herinneringen nadat zijn tas tijdens het winkelen met zijn dochter Julia Walden op 4 december gestolen werd.

De dieven haalden al geld af met zijn D-Day soldatenbankpasjes – maar het is de diefstal van de foto’s die het hart van de man brak.

Julia (65) zei: “Hij is helemaal kapot over de foto’s. Hij droeg ze zelfs in zijn zak tijdens de oorlog. Het was mijn mama toen ze 18 tot 20 jaar oud was toen ze elkaar pas hadden leren kennen.”

Julia zegt dat de steun van het publiek overweldigend is en dat hun telefoon sinds de gebeurtenissen nog niet heeft stilgestaan.

Laten we hopen dat de dieven wroeging krijgen en de foto’s terugbezorgen. De politie startte een onderzoek en deed een oproep naar getuigen.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HET ZO ERG VINDT DAT DEZE VETERAAN BEROOFD WERD VAN ZIJN HERINNERINGEN.