Zoek
Sluit dit zoekvak.

92-jarige vrouw wordt gedwongen hond af te staan, omdat verzorgingstehuis honden verbiedt.

Toen een 92-jarige vrouw gedwongen werd om afscheid te nemen van haar hond alvorens naar een verzorgingstehuis te verhuizen, was het de droevigste scheiding ooit. De vrouw moest een operatie ondergaan en zei haar beste vriend na zovele jaren vaarwel. De 12-jarige chihuahua genaamd Sir Blacky werd in een asiel in Sacramento in California geplaatst.

Plotseling was de eens geliefde vriend niemand anders dan weer een bejaarde hond die in het asiel op een nieuwe familie wachtte.

Vrijwilligers van het asiel postten over het verhaal van Sir Blacky en het ging met meer dan 20.000 shares helemaal viraal.

Nadat hij amper een nachtje in het asiel had doorgebracht, waren er honderden mensen die hem wilden adopteren.

En niet lang daarna – na slechts een nachtje in het asiel – deed de manager van het asiel Gina Knepp een onverwachte aankondiging.

“Hij is de deur uit”, vertelde ze aan The Dodo. “Een lieve vrouw verpleegt hem.”

Donna Ortiz bevestigde aan The Dodo dat “hij inderdaad in mijn kantoor zit.”

Donna Ortiz “adopteerde” Sir Blacky formeel, maar zegt liever dat ze hem verpleegt. Ze is van plan om hem te herenigen met zijn eigenaar door de bejaarde dame regelmatig te bezoeken. “Het lijkt erop dat hij gewoon naar het verzorgingstehuis gaat om te rehabiliteren”, zei Ortiz. “Mijn doel is om hem met haar te herenigen.”

En zo krijgen deze hond en zijn levenslange vriend een dubbel happy end. “Sir Blacky zal elke dag naar het werk gaan”, zegt Knepps. “En het is hun hoop dat ze terug kunnen herenigen met Sir Blacky van zodra ze hersteld is.”

Het hart van de oude hond bloedt misschien een beetje, maar hij is in goede handen – het soort handen die gebruikt worden om mensen in nood te helpen.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DEZE BEJAARDE DAME EN HAAR BESTE VRIEND SNEL TERUG HERENIGD KUNNEN WORDEN!