Search
Close this search box.

9-jarige overlijdt tien minuten nadat foto is genomen – vervolgens ontdekt politie de tragische vergissing

Het 9-jarige meisje poseerde met dit papiertje. Tien minuten later was ze dood. Nu ontdekt de politie de verschrikkelijke fout.

Na een lange zomervakantie kan terug gaan naar school een van de beste dagen van het jaar zijn, maar voor de familie Crustner verliep die dag buitengewoon tragisch.

Vlak nadat het gezin een foto nam van hun dochter om haar eerste dag in de vierde klas te vieren, werd ze slachtoffer van een extreem droevig ongeluk.

De 9-jarige Payton Crustner was erg blij en opgewonden om weer naar school te gaan, maar tragischerwijs zou ze nooit in de klas komen te zitten.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2119554134730384&set=p.2119554134730384&type=3

Payton werd het slachtoffer van een vreselijk auto-ongeluk. De foto van haar, welke nu viraal is gegaan, was slechts 10 minuten voor het ongeluk genomen, aldus Houston KHOU TV.

Volgens de politie reed een 18-jarige jongen, Marcus Wayne Dukes, van de snelweg af en sloeg linksaf, tegen het tegemoetkomende verkeer, waarbij hij op een andere auto botste.

In die auto zat de 32-jarige Miranda Michelle Clark achter het stuur. Op de achterbank zaten de Payton, haar 16-jarige broer en ongeïdentificeerd 3-jarig kind.

Payton werd uit de auto gegooid en overleed onmiddellijk ter plekke, meldt KYTX TV TV-station.

Iedereen die bij het ongeval betrokken was, werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en de 16-jarige broer van Payton bevindt zich nog steeds in een kritieke toestand.

Volgens de autoriteiten droeg de bestuurder een veiligheidsgordel, maar Payton had alleen haar middelgordel om.

Ze ontdekten ook dat noch de 16-jarige jongen noch de driejarige een gordel om hadden.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2113340612033614&set=gm.1894721657496723&type=3

Nu is een familielid begonnen met een inzameling om de kosten van de begrafenis van de negenjarige te dekken, en ook voor de medische kosten van de behandeling van de 16-jarige zoon. Tot nu toe is er iets meer dan 15.000 euro verzameld.

Al onze gedachten en gebeden gaan natuurlijk uit naar de familie van Payton die een verschrikkelijke tijd doormaakt.

We hopen dat dit verhaal duidelijk maakt hoe belangrijk veiligheidsgordels zijn, zowel op de voorstoel als op de achterbank.

Deel dit verhaal om deze belangrijke boodschap te verspreiden. Geen enkel kind zou ooit meer dit tragische lot moeten ondergaan.
[fblike]