Zoek
Sluit dit zoekvak.

9-Jarige barst uit in tranen tijdens auditie. Hij krijgt een 2e kans en verbaast iedereen met zijn stem.

Stel je voor, je bereidt je jarenlang voor om deel te nemen aan een wedstrijd op televisie. Je weet dat je over een talent beschikt, je vrienden en familie geloven in je.

Je leeft van dag tot dag toe naar het grote moment, wanneer je eindelijk de eerste selectieprocedures mag doorlopen voor een talentenshow op televisie.

En tegen alle verwachtingen in, geraak je door alle rondes, tot je voor het publiek mag spelen en een voltallige jury, met honderdduizenden toeschouwers op televisie. En dan blaas je iedereen omver.

Dat is wat deze 9-jarige jongen overkwam.

Toen de 9-jarige Malakai Paul het podium op stapte van de populaire talentenshow Britain’s Got Talent, kon hij nauwelijks spreken door de zenuwen. Hij krijgt het signaal dat hij mag beginnen, en begint stilletjes. De jongen lijkt duidelijk overmand te worden door angst en stress.

Maar dan gebeurt er iets, en breekt hij de harten van het hele publiek, en de jury. Malakai barst in tranen uit, en wordt volledig overmand door de zenuwen.

Gelukkig is zijn moeder dichtbij, en samen met een van de juryleden loopt ze het podium op om hem te troosten. De jury vraagt aan Malakai of hij liever wilt stoppen en naar huis gaan. Maar de moedige jongen zegt “neen, ik wil zingen.”

Met steun van zijn moeder die toekijkt achter de schermen neemt hij een diepe adem, verzamelt al zijn moed en begint opnieuw. Deze keer klinkt hij beter dan de eerste keer. En het bewijs daarvan zie je in de reactie van zijn ouders. Tegen dat Malakai klaar is met zingen, staat iedereen recht voor een staande ovatie.

En op het einde, zien we een mooie lach op zijn gezicht.