Search
Close this search box.

8-jarige viert het verslaan van stadium 4 hersentumor. Laten we hem alle liefde en steun toesturen.

De prachtige mogelijkheden van de moderne wetenschap blijven me verbazen.

Met elk voorbijgaand jaar verbetert de behandeling van allerlei soorten ziekten en problemen, waardoor verhalen van herstel ontstaan ​​die eenvoudigweg niet meer dan tien jaar geleden mogelijk waren geweest.

Neem het geval van de 8-jarige Cameron Scott, die een echte held wordt genoemd na het verslaan van stadium 4 hersenkanker met de hulp van de geweldige mensen in het St. Jude Children’s Research Hospital.

Volgens Wivb.com werd de kleine Cameron gediagnosticeerd met Medulloblastoom, een risicovolle tumor die zich had verspreid naar zijn wervelkolom.

De 8-jarige onderging een operatie om de tumoren te verwijderen, voordat ze naar St. Jude’s werden gestuurd voor een vervolgbehandeling.

“Hij is mijn held”, vertelde zijn vader, Wendell Scott, VANDAAG.

Toen ze in St. Jude’s waren, ontdekten artsen dat Cameron niet één ziekte had, maar vier. Het was echter ook bij St. Jude dat de pionier in het ziekenhuis met betrekking tot Next Generation Sequencing (NGS) van de kanker van Cameron hen in staat stelde een doelgerichte en dus effectievere behandeling te starten.

Alles bij elkaar, doorstond Cameron zes maanden met chemotherapie en bestraling, maar hij bleef sterk in het gezicht van tegenspoed.

“Ik voel me nu geweldig,” zei Cameron. “Ik heb het gevoel dat ik alles heb meegemaakt.”