Search
Close this search box.

62-jarige Juan is woedend nadat hij zijn rekening ziet – nu delen duizenden zijn woede

Toen het bedienend personeel de rekening aan de 62-jarige Juan Carlos Bustamente overhandigde, kreeg hij een grote schok. Het totaalbedrag was 43 euro voor twee koffie en twee flesjes water. Nu delen duizenden zijn woede.

Het café Lavena in het Italiaanse Venetië laat de lokale bevolking en toeristen al meer dan 250 jaar lang genieten van hun heerlijke koffie in de prachtige en historische omgeving.

Maar voor de 62-jarige Juan Carlos Bustamente veranderde het mooie moment als een blad van een boom.

Toen de serveerster hem de rekening overhandigde, kon Juan zich niet weerhouden om te koken van woede.

Nu heeft hij zijn gevoelens op Facebook uitgesproken en bijna tienduizend mensen hebben de post gedeeld die hij op sociale media plaatste, schrijft Telegraph.

“Ik weet niet wat je ervan vindt, maar 43 euro voor twee kopjes koffie en twee flessen water slaat nergens op!”, schrijft hij in hoofdletters op Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215179699618525&set=a.4255015566324.170790.1013866594&type=3

De post ging snel viraal en ontving veel aandacht. Veel mensen delen zijn woede.

Maar het café zelf vindt dat hun prijzen helemaal niet onredelijk zijn, klanten krijgen zelf de schuld als ze niet goed naar de prijzen kijken.

Juan is echter niet de eerste die reageert op de torenhoge kosten.

In 2013 klaagden klanten over de buitensporige prijzen toen ze ongeveer 100 euro moesten betalen voor vier espresso’s.

“De prijzen staan er zodat iedereen ze kan zien, er is geen twijfel mogelijk. Het is aan de klanten om te beslissen of ze hun koffie willen drinken aan de bar of gaan zitten op het plein.” vertelde de toenmalige manager Massimo Milanese aan Telegraph.

“Het café werd opgericht in 1750, dus we zijn een van de meest historische in Venetië. Het was geliefd bij Richard Wagner en vele andere beroemde mensen. Het maakt deel uit van de geschiedenis van de stad.”

De burgemeester van Venetië is op de hoogte van de klachten en heeft nu beloofd de prijzen van de restaurantjes in de stad te onderzoeken.

“Als deze schandalige gebeurtenis wordt bevestigd, zullen we al het mogelijke doen om de verantwoordelijken te straffen. We zijn voor gerechtigheid – altijd”, zei hij.

Deze onredelijke prijzen moeten echt eindigen, heel goed dat Juan dit aankaart!
[fblike]