Search
Close this search box.

4 zussen overlijden tijdens dodelijk auto ongeluk onderweg naar verjaardag. Laten we deze familie enorm veel sterkte toewensen!

Van tijd tot tijd worden we allemaal herinnerd aan de brutaal meedogenloze aard van het leven.

Doe je best om aardig te zijn, probeer je best te doen om anderen te vergeven en vertel je geliefden altijd hoe je je voelt; je weet maar nooit wanneer je er geen kans meer voor hebt.

Vraag het aan de familie van vier zusters die zijn omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk in Schoharie, op zaterdagmiddag in de staat New York. De meisjes en hun echtgenoten waren onder de 20 vermoordden op weg naar een verjaardagsfeestje voor de jongste zus, die dertig was geworden, in de dodelijkste Amerikaanse autocrash in een decennium …

Onderweg naar een feestje liep de limousine waar ze in reisden tegen een stopteken en botste volgens CNN tegen een geparkeerde auto buiten een winkel.

In totaal werden 17 verjaardagsfeestgasten gedood, evenals de limosine chauffeur en twee voetgangers.

Drie van de vier zussen reisden met hun echtgenoten en hun namen waren Amy en Axel Steenburg, Abigail en Adam Jackson, Mary en Rob Dyson en Allison King.

Ga naar de volgende pagina om de rest van dit tragische verhaal te lezen…

Volgens CNN is sindsdien bevestigd dat de gemodificeerde limousine die de gasten vervoert vorige maand niet aan een inspectie had deelgenomen en dat het niet de bedoeling was om op pad te gaan. Bovendien had de bestuurder niet de juiste vergunning om achter het stuur van het voertuig te zitten.

Onderzoekers proberen nu vast te stellen of het een voertuigstoring of bestuurdersfout was die het ongeluk veroorzaakte, waarbij de limo door een stopbord en in een geparkeerde SUV was gecrasht.

Barbara Douglas, tante van de vier zussen die tijdens het ongeluk om het leven kwamen, beschreef hen als “prachtige meiden”.

“Ze deden het verantwoordelijke door een ​​limo te huren, zodat ze nergens naartoe hoefden te rijden.”

Hulde wordt overstroomd van over de hele wereld, terwijl er onderzoek loopt in het schilderachtige stadje Schoharie over wat er precies mis ging.

Alle betrokken slachtoffers zitten in onze gebeden en gedachten, we hopen dat ze nu op een betere plek zijn.