Zoek
Sluit dit zoekvak.

3-maanden oude baby dood aangetroffen in een hete auto – werd vergeten door de moeder

Deze gestreste moeder vergat haar zoontje af te zetten bij het kinderdagverblijf. Wanneer ze na een lange werkdag de auto opende, vond ze hem dood terug.

De hittegolf van deze zomer is niet alleen te voelen in Europa, maar strekt zich ook uit over een groot deel van de Verenigde Staten. Bijvoorbeeld ook in New Albany, waar het vorig weekend bijna 30 graden was.

Deze moeder had de taak om haar twee kinderen in twee verschillende kinderdagverblijven achter te laten voordat ze naar haar werk ging. Maar op die dag maakte ze een vreselijke fout!

Ze was namelijk vergeten haar zoontje achter te laten, dus zat hij de hele dag in de hete auto, zo rapporteert WAVE3.

Toen ze terugkeerde naar de auto, na een lange werkdag die eindigde om 16.30, merkte ze een vreselijke stank bij het openen van de autodeur.

In eerste instantie begreep ze niet waar dit vandaan kwam, maar toen zag ze haar overleden baby in de auto.

De vader van de kleine jongen, Aaron Turner, identificeerde later het kleine lichaampje van zijn zoontje.

– Ze zei dat ze deur opende en dacht: “Wat is die stank?” Toen zag ze de kleine Aiden op de achterbank, zo vertelt Aaron tegen WAVE3.

Aiden werd dood verklaard in het Baptist Floys Hospital.

– Ik begrijp niet hoe zoiets is kunnen gebeuren. Maar het is gebeurd en dat met mijn familie. Het kon niet dichterbij zijn. Mijn grootste hoop is dat het delen van dit verhaal ervoor zorgt dat niet meer kinderen sterven, zo vertelt de gebroken vader tegen WLKY.

Volgens KidsandCars.org sterven gemiddeld 37 kinderen per jaar in de Verenigde Staten omdat ze werden vergeten in een warme auto.

En dat zijn 37 kinderen te veel! Dit zijn sterfgevallen die te vermijden zijn!

Voel je vrij om dit artikel te delen, zodat mensen het reëel gevaar hiervan begrijpen!

Geen enkele ouder zou zoiets mogen meemaken!
[fblike]