Zoek
Sluit dit zoekvak.

3-jarige sterft na verkrachting, zusje van 10 maanden in ziekenhuis – nu wijst moeder naar stiefvader

Sommige wreedheden in de wereld zijn onmogelijk te begrijpen.

Zeggen dat het verhaal in dit artikel onder deze categorie valt, is een understatement. Het is een van de ergste dingen dat ik ooit heb gehoord.

Een 3-jarig jongetje stierf op 8 september in Santa Fe, Argentinie, na verkracht te zijn geweest. Dat meldt de krant Todo Noticias.

Zijn kleine zusje, die slechts 10 maanden oud is, vecht nog steeds voor haar leven in het kinderziekenhuis van Santa Fe.

Rapporten melden dat de jonge kinderen in allerijl naar het kinderziekenhuis Orlando Alassia in Santa Fe, in Argentinië, werden gebracht.

De ziekenhuismanager, Osvaldo Carrillo, zei dat de toestand van de jongen kritisch was toen hij binnenkwam. Hij had verschillende breuken in zijn schedel, borst en ribben. Ziekenhuispersoneel kon hem reanimeren en op tijd naar de intensieve zorgen overbrengen, maar helaas verslechterde zijn toestand en stierf hij in zijn slaap.

Volgens bepaalde bronnen, drong Carrillo er op aan om de dokters niet schuldig te doen voelen voor de dood van de jongen, gezien de toestand waarin hij verkeerde toen ze hem aantroffen.

Ernstige wonden
Het medische team zag aan de verwondingen dat de kleine jongen seksueel misbruikt was geweest. Zowel hem als zijn jongere zusje vertoonden duidelijke tekenen van verwaarlozing alsook lichamelijk misbruik.

Na ondervraagd te zijn geweest, beschuldigde de moeder van de twee kinderen haar partner, de stiefvader van de kinderen. Sindsdien werd hij gearresteerd.

Het meisje van 10 maanden oud wordt intussen nauwlettend in de gaten gehouden terwijl ze herstelt in het ziekenhuis. Ze zal in de pleegzorg worden geplaatst wanneer ze oud genoeg is om het ziekenhuis te verlaten.

Weinig woorden zijn hiervoor nodig: zulke gruwelijke dingen mogen nooit gebeuren. Een moeder mag nooit of te nimmer toestaan dat een ‘mens’ dit doet met haar kind. Het is mens onwaardig. Ik hoop dat de schuldige zwaar zal worden gestraft voor deze misselijkmakende daden, en dat het jonge meisje snel zal herstellen.

Intussen, schrijf ik dit in de hoop om aandacht te schenken aan de gruwelijke daden waartoe mensen in staat zijn. Al mijn gedachten en gebeden gaan uit naar deze twee onschuldige kinderen. Deel als je hiermee akkoord bent.
[fblike]