Zoek
Sluit dit zoekvak.

21-jaar draagt een baby van een echtpaar, maar hun echo laat ze naar adem snakken.

Een paar jaar geleden keek Shaniece Sturdy naar tv toen ze een documentaire over surrogaatmoeders zag.

Het was een keerpunt voor haar, en vanaf dat moment raakte Shaniece steeds meer geïnteresseerd in het worden van een surrogaatmoeder. Ze hoopte op een dag een stel te helpen dat moeite had om een ​​gezin te stichten.

Jaren gingen voorbij en na de geboorte van haar eerste zoon, Rylee, besloot Shaniece een aanvraag in te dienen om surrogaatmoeder te worden.

Het was een beslissing die meer effect zou hebben dan ze zich ooit had kunnen voorstellen …

“Ik was toen pas 21, maar ik was niet geïnteresseerd in feesten en drinken,” vertelde Shaniece de Daily Mail. “Ik wilde een ander stel helpen hun familiedroom te vervullen en Rylee naar behoren op te voeden.”

Shaniece was zich ervan bewust dat ze misschien niet als draagmoeder werd goedgekeurd, dus hield ze haar plannen geheim.

De jonge en vastbesloten vrouw deed zelf het nodige onderzoek en ging zelf het hele proces door.

En op het moment dat ze Joanna en Steve ontmoette, wist Shaniece dat ze hen wilde helpen.

Het was pas toen dat ze het nieuws met haar geliefden deelde. Shaniece vloog naar een kliniek in Los Angeles om Joanna’s eieren in haar te laten implanteren.

Op 21-jarige leeftijd werd Shaniece de jongste surrogaatmoeder van Groot-Brittannië.

Het idee was dat Shaniece een alleenstaand kind voor het stel zou dragen, maar ze merkte op dat haar babybbuik wel heel groot werd.

Joanna en Steve waren bij Shaniece’s eerste echo – en het trio was geschokt toen haar vroedvrouwen onthulden dat ze een tweeling verwachtten.

Het gelukkige paar was dolblij en ging babybenodigdheden kopen voor twee.

Maar toen, 10 weken later, kreeg Shaniece nog een schok toen haar verloskundigen een nieuwe, verrassende ontdekking deden …

Het bleek dat ze drielingen droeg!

De zwangerschap verliep voorspoedig en al snel verwelkomden Shaniece, Joanna en Steve Willow, Harrison en Daisy de wereld.

Shaniece heeft een goede relatie met de ouders en blijft de kinderen elk jaar op hun verjaardag bezoeken.

“Hoewel ik pas 21 was en het een enorme verantwoordelijkheid was om hun baby’s te dragen, was het een van de beste ervaringen in mijn leven”, zegt ze.