Zoek
Sluit dit zoekvak.

150 bikers grijpen in wanneer gepest meisje niet naar schoolbal durft.

Shannon Purcifer werd gepest op school en durfde niet naar haar eigen prom te gaan. Maar enkele stoere bikers met een zachte pit zorgden ervoor dat ze toch een onvergetelijke avond kon beleven!

Het eindfeest van de middelbare school is in Angelsaksische landen een erg belangrijke gebeurtenis. Het is de symbolische afsluiting van een periode en het begin van de volwassenheid.

Shannon Purficer uit Gosport in Engeland durfde echter niet naar het schoolbal gaan omdat ze gepest werd. Het meisje (16) lijdt aan verschillende ziektes. Ze heeft darmziektes en reumatoïde artritis. Daarvoor moet ze soms weken na elkaar behandeld worden in het ziekenhuis.

Haar mama Claire Carstens publiceerde op Facebook een foto van Shannon waarop ze een mooie baljurk draagt.

Claire deelde een hartverscheurende boodschap: “Moest Shannon deze avond naar het bal zijn gegaan, zou ze deze jurk gedragen hebben. Door de schuld van etterige pestkoppen besloot Shannon om niet te gaan, want ze wil niet bij het tuig zijn dat haar zo ellendig doet voelen.”

Heel wat mensen waren diep geraakt door het bericht. Vreemden, familie en vrienden besloten daarom om een speciale prom te organiseren voor het gepeste meisje!

Alles was tot in de puntjes geregeld op de grote dag. Er dienden zich talloze vrijwilligers aan om haar make-up, kapsel en nagels te doen.

En ze kreeg een heel speciale escorte naar het feest: ongeveer 150 bikers van de Gosport Scooter Club begeleidden haar naar de prom!

Op het feest werd ze begroet door haar date en enkele goede vriendinnen. Er waren ook een heleboel mensen die Shannon niet kende, maar die haar wilde steunen en samen met haar wilden vieren.

Shannon vertelde: “Dit is gewoon geweldig. Om iedereen hier deze avond bij elkaar te hebben, ik kan het nauwelijks geloven. Ik kan deze mensen niet genoeg bedanken.”