Zoek
Sluit dit zoekvak.

102-jarige vrouw wordt uit haar huis gezet op haar verjaardag, en raakt vervolgens dakloos

Na het bereiken van de rijpe leeftijd van 102, moet Thelma Smith iets weten over het overwinnen van tegenspoed.

Toch was ze meer dan alleen maar enigszins verrast om op haar 102e verjaardag een uitzettingmelding te krijgen. Na het verliezen van haar man, evenals het grootste deel van de rest van haar familie, leefde Thelma in haar eentje in haar woning in Ladera Heights, Californië.

Op een dag die over feestvieren had moeten gaan, overhandigde haar huisbaas haar echter een uitzetting, zodat zijn dochter kon verhuizen nadat ze haar rechtenstudie had afgerond.

Gezien de leeftijd van Thelma is het begrijpelijk dat er niet zoveel mensen om haar heen zijn om haar te helpen. En met haar inkomen kan ze geen assistentie betalen.

Familievriend Antonio Avelino legde uit: “Op dit moment is het het onbekende dat haar hindert om haar naar haar nieuwe plaatsen te verplaatsen.

‘Ze kon het niet betalen, ze had hulp nodig van graafschap en andere vrienden om haar op deze plaatsen te steunen.’

Het duurde natuurlijk niet lang voordat Thelma’s verhaal op het internet verscheen. Toen dat eenmaal het geval was, had ze een aantal goedhartige mensen klaarstaan ​​om haar te helpen, inclusief de voormalige gouverneur van de staat, Arnold Schwarzenegger. Hij twitterde: “Thelma is al heel lang een dierbare vriend.

“Stel je voor dat je dit doet met een 102-jarige vrouw die haar hele leven heeft teruggegeven aan de gemeenschap. Het is harteloos. ”

De mening tegen de huisbaas is fel, met veel die de mening hebben dat hij onnodig meedogenloos is geweest door haar te vragen om weg te gaan.

CBSLA’s Amy Johnson sprak met hem, maar toen hem werd gevraagd of hij een 102-jarige vrouw eruit zou schoppen, antwoordde hij: “Zou jij voor je kind zorgen?”

Een pagina GoFundMe werd gevestigd in de naam Thelma, die tot op heden meer dan $ 7.000 heeft opgeheven. We hopen dat het geld Thelma een nieuw leven kan geven in een veilige omgeving!

Wat vind jij van Thelma’s benarde situatie? Hoewel de verhuurder wettelijk is toegestaan ​​om haar te vragen het pand te ontruimen, denk je dat het goed is gezien haar leeftijd?

Laat ons je mening hierover weten in het opmerkingenveld.

Ondertussen, deel dit artikel op Facebook om het te verspreiden.